Een penetratietest aanvragen

Een penetratietest aanvragen
Jan-Karel kijkt door de ogen van een aanvaller naar uw bedrijf

Als u een penetratietest ziet als een vinkje halen voor een ISO/NEN of DigiD normenkader dan bent u hier aan het verkeerde adres. Als u een eenvoudige kwetsbaarheden scan wilt, dan help ik u graag dit zelf in te richten.

Een penetratietest is maatwerk. Uw algehele veiligheid is zo sterk als de zwakste schakel. Laten we daar samen de vinger op leggen. Daarom bied ik u geen à-la-carte menu aan met allemaal smaakjes maar ga ik liever met u in overleg om u te kijken wat voor uw bedrijf of organisatie van belang en praktisch is. Daarna ontvangt u een Rules of Engagement (RoE) met een duidelijk voorstel, offerte en een vrijwaringsverklaring.

Thuis in diverse normenkaders. Met ruime ervaring in red teaming, hack-/ penetratietesten, DigiD testen maar ook praktische SAST en DAST oplossingen. Help ik u graag. Penetratietesten voer ik in de regel nooit alleen uit maar altijd in combinatie met gecertificeerde collega's. Allen in het bezit van een geldige VOG.

Neem gerust contact op.  Of stel uw vraag via e-mail. Het helpt als u daarbij al een duidelijke omschrijving kan geven van uw bedrijf of organisatie.

De kleine letters: Een opdracht wordt niet eerder aangevangen met een getekende vrijwaringsverklaring en een aanbetaling van de helft van het geoffreerde bedrag.